View Project

FindFactory

FindFactory, een match tussen visie en online uitstraling

Interaction

Over FindFactory

Een website die past bij de merkidentiteit. Voor FindFactory, onze creative performance agency partner, was dit het doel voor de nieuwe website. FindFactory helpt bedrijven met hun online groei en zichtbaarheid. Oftewel, goed gevonden worden met het juiste verhaal. Deze ambitie sloot echter nog niet helemaal aan bij de uitstraling van de website. Aan Webworx de uitdaging om dit met elkaar te verbinden.

Services
  • Web Development
  • UX-Design
  • Animation

Efficiënte samenwerking

FindFactory had het webdesign goed voor ogen. Wij klusten verder aan dit concept en zorgden voor de match tussen design, merkidentiteit en kernwaarden. Webworx gaf daarbij praktisch advies voor het ontwerp. Zo kwamen we samen tot waardevolle oplossingen waardoor Webworx een functionele en uitgesproken website kon bouwen.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Tijdens het bouwen van de website brachten we design en navigatie samen. Door aansluitende kleuren, visuals en animaties creëerden wij een vloeiend geheel. Zo vormden wij een bijna intuïtieve ervaring. Met alleen content waar de bezoeker naar op zoek is.

Interactieve aanpak

Om een blijvende indruk achter te laten, heeft Webworx de interactie geoptimaliseerd door UX-design en doordachte interacties. Wij keken daarbij naar contactpunten en bouwde verrassende elementen die positief bijdragen aan de gebruikservaring. Met subtiele animaties werden belangrijke onderdelen benadrukt om de klantbetrokkenheid te vergroten.

We hebben een match

Schuiven, swipen, klikken – match gevonden! De nieuwe website staat in één lijn met de visie en ambities. De perfecte match voor FindFactory én de gebruiker is gevonden. Wij zorgden voor een logisch overzicht waar bezoekers precies weten waar het bedrijf voor staat. Met sprekende visuals, passende content en subtiele animaties wordt het verhaal van FindFactory duidelijk verteld.

Geïnteresseerd?

Jeroen Denissen

Founder & Developer

Jeroen ontwikkelde zijn eerste website meer dan 20 jaar geleden en startte in 2006 zijn eigen bedrijf. Hij houdt er nog steeds van om toffe dingen te bedenken en innovatieve code te ontwikkelen!