Sinds onze oprichting in 2007 hebben we een opwindende reis doorgemaakt van groei, innovatie en niet aflatende toewijding aan het leveren van topklasse weboplossingen. Als Klik3 hebben we een reputatie opgebouwd voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, efficiënte en conversiegerichte WordPress websites. Maar we beseften dat we een nieuwe identiteit nodig hadden om onze volgende groeifase te bereiken en ons groeiende aanbod beter te omschrijven. Daarom kondigen we met veel plezier onze evolutie van Klik3 naar Webworx aan.

Waarom de naamsverandering?

De naam Webworx weerspiegelt beter onze geëvolueerde visie en de allesomvattende diensten die we nu aanbieden. Web’ staat voor ons expertisedomein, terwijl ‘worx’ staat voor onze onvermoeibare inspanningen om de beste resultaten te leveren voor onze klanten. Samen staat ‘Webworx’ voor onze toewijding om het web wonderen te laten verrichten voor onze klanten.

Onze nieuwe visie

Onze nieuwe naam betekent niet alleen een evolutie in onze merkidentiteit, maar ook een aanscherping van onze visie. Wij geloven in een online wereld waar elke website beter is dan zijn voorganger, waar elke digitale ervaring uniek maar gebruiksvriendelijk is en waar de groei van de klant voorop staat.

Bij Webworx zijn we toegewijd aan het versterken van bedrijven door websites en uitgebreide e-commerce oplossingen te ontwerpen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten en hun gebruikers. We ontwerpen met het oog op de toekomst en bieden oplossingen waarvan onze klanten misschien nog niet eens weten dat ze die nodig hebben, en we garanderen de veiligheid van websites door middel van bewezen innovaties.

Het gaat niet alleen om het leveren van een dienst; het gaat om het creëren van een partnerschap met onze klanten. We werken nauw met hen samen om een duidelijke strategie te ontwikkelen, hun doelgroep te begrijpen en een uniek ontwerp te maken dat hun taal spreekt.

Wat gaat er veranderen

De essentie van ons bedrijf, onze toewijding aan kwaliteit en ons toegewijde team blijven constant; wat verandert is het bereik en de diepte van de diensten die we aanbieden. Terwijl we ons blijven specialiseren in WordPress, breiden we ons dienstenaanbod uit met uitgebreide e-commerce oplossingen, SEO optimalisatie en doorlopend website onderhoud. Bovendien kiezen we voor een meer gerichte en gestroomlijnde aanpak in al onze activiteiten. Onze activiteiten worden nu bepaald door drie kernprincipes:

To The Point: We gebruiken alleen noodzakelijke tools en plugins die direct waarde toevoegen aan de websites van onze klanten.

Doelgericht: We stellen haalbare doelen en strategieën op om ervoor te zorgen dat de websites van onze klanten tastbare resultaten opleveren.

Snelle communicatie: We hanteren een snelle reactietijd en efficiënte communicatiekanalen om ervoor te zorgen dat er snel aan de behoeften van onze klanten wordt voldaan.
Deze overgang naar Webworx stelt ons in staat sterkere relaties met onze klanten aan te gaan, unieke experiences te creëren en een grotere bijdrage te leveren aan het online succes van onze klanten. Het is een gedurfd nieuw hoofdstuk en we zijn verheugd dat u ons op deze reis vergezelt. Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in ons.

Welkom bij Webworx – waar we het web voor voor je laten werken.