View Project

Noek

Een Digitale Deur naar Gastvrijheid

Design

Interaction

Strategy

About the project

Webworx kreeg de mooie kans om een unieke brand identity en website voor Noek te ontwikkelen, dé plek voor culinaire gezelligheid in Gilze. We hebben een online thuis gecreëerd die recht doet aan de warme en uitnodigende sfeer van Noek. De website is een digitaal voorproefje van de gezellige hoekjes en het heerlijke eten, waardoor bezoekers kunnen uitkijken naar hun bezoek aan Noek, waar goede tijden en fantastisch eten hen wachten.

Services
  • Branding & Identity
  • Web Design
  • Web Development

Merkidentiteit

Noek's uitstraling mengt gezellige sferen met strakke, moderne lijnen, en vangt de essentie van een gemoedelijke buurtontmoetingsplek. Met een logo dat aanvoelt als een welkomstbord en kleuren die comfort uitstralen, nodigt elk onderdeel van het ontwerp mensen uit om lekker te ontspannen, van een maaltijd te genieten en de simpele geneugten van goed gezelschap en heerlijk eten te waarderen.

Een visuele beleving

Subtiele animaties brengen een speelse vonk op Noek's website, die het navigeren vergemakkelijken terwijl je klikt en scrolt. Het zijn als stille hintjes die je verder leiden naar de gezellige drukte en de smakelijke happen die bij Noek op je wachten

Proef de Pure Smaak van het Seizoen

Het ontwerp voor de website van Noek weerspiegelt de passie voor verse, seizoensgebonden gerechten, waarbij de nadruk ligt op navigatiegemak en aantrekkelijke beelden. Op maat gemaakt om Noek's balans van kwaliteit en betaalbaarheid te belichamen, biedt de site een digitale ervaring die net zo gastvrij is als een bezoek aan Noek, en hun toewijding aan toegankelijke, seizoensgeïnspireerde gerechten laat zien.

Verse Start

Met de gelijktijdige ontwikkeling van Noek's nieuwe merkidentiteit en website hebben we een harmonieuze digitale weerspiegeling gecreëerd van de toegankelijkheid van Noek. Dit moet zorgen voor een divers publiek van zowel nieuwe als terugkerende klanten. Deze strategische zet versterkt Noek's marktpositie, verhoogt de conversies en verhoogt aanzienlijk hun erkenning in de culinaire wereld.

Geïnteresseerd?

Jeroen Denissen

Founder & Developer

Jeroen ontwikkelde zijn eerste website meer dan 20 jaar geleden en startte in 2006 zijn eigen bedrijf. Hij houdt er nog steeds van om toffe dingen te bedenken en innovatieve code te ontwikkelen!