WordPress is een veilig en betrouwbaar systeem, mits het (net zoals bij veel andere softwarepakketten) tijdig geüpdatet wordt. WordPress is veilig met de juiste kennes en middelen laat daarom Webworx je WordPress website beheren. Wees verzekerd van deskundig onderhoud en snelle / vriendelijke technische support.

WordPress onderhoudsabonnement

Wij monitoren je website op afstand en controleren je website op nieuwe updates. Voordat wij een update installeren op je website maken we een uitgebreide back-up. Voorkomen is beter dan genezen, maar heel soms komt het toch voor dat een website alsnog wordt gehackt. In dat geval lossen wij dat tijdens kantooruren zo snel mogelijk en kosteloos voor je op!

WAAROM MOET WORDPRESS GEUPDATE WORDEN?

Structureel onderhoud van WordPress is belangrijk. Zo blijft jouw website veilig en up-to-date.

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en populair content management systeem (CMS) en kan ingezet worden voor de meest uiteenlopende websites. Regelmatig worden er nieuwe WordPress updates uitgebracht, deze updates kunnen variëren van kleine subtiele wijzigingen tot compleet nieuwe functionaliteiten of veiligheidsupdates.

Blog: WordPress updates, waarom zijn ze zo belangrijk?

Waarom WordPress onderhoud, hosting en support?

Managed WordPress hosting

Wij hosten je website op onze razendsnelle “performance” WordPress hosting. Voorzien van de nieuwste hardware, (serverside) caching, database object caching, CDN, diverse optimalisaties, etc..

Updates en prestatie checks

Wij voeren meerdere keren per maand gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes uit. Daarnaast maken we dagelijks (meerdere) backups van je website en slaan deze op een veilige locatie op.

WordPress ‘hardening’

Een waterdichte beveiliging van je WordPress website, naast onze Web Application Firewall en malware scanner. Dit geeft optimale bescherming voor je website en de data van je bezoekers tegen aanvallen.

Premium plugins

Maak gratis gebruik van diverse premium plugins, waaronder ACF Pro, GravityForms, Akismet en EWWW image optimizer.

Gratis CDN

Laadt content snel en efficiënt in via ons CDN, hierdoor worden afbeeldingen en website assets altijd geladen vanuit een server bij jou in de buurt. Een must have voor websites met een internationaal publiek!

Snelle support

Bij vragen helpen we je snel op weg, onze WordPress specialisten zijn snel bereikbaar via e-mail of per telefoon.

Professionele SMTP relay

Dankzij onze SMTP relay oplossing op basis van Amazon SES worden contactformulieren, orderbevestigingen en andere WordPress e-mails altijd netjes en snel afgeleverd in je inbox.

24/7 website monitoring

We monitoren je website 24/7, zodra we merken dat er iets mis gaat grijpen we direct in.